Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Vip-parkeerplek in Disneyland Paris kost 45 euro

24-09-2018, 14.36 uur

Disneyland Paris introduceert een speciale parkeerplek voor vips. Voor 45 euro kunnen bezoekers hun auto dichterbij de ingang parkeren. Daarvoor zijn twee aparte stroken gereserveerd aan de rand van het parkeerterrein.

De service, die 'Disney Parking+' wordt genoemd, is beschikbaar vanaf maandag 1 oktober. "Het biedt gasten die op zoek zijn naar een superieure ervaring de mogelijkheid om dichtbij te parkeren en onze parken sneller te bereiken", laat Disneyland weten.

De vip-locatie is toegankelijk vanaf dertig minuten voor de opening van het park. De parkeerplekken zijn afgesloten met een slagboom. Bezoekers moeten een code intoetsen om toegang te krijgen.

Aan de andere kant van de parkeerplaats bevindt zich sinds vorig jaar al een afgesloten gedeelte voor mensen met een Infinity-abonnement, ook dichtbij de ingang. Zo'n vip-abonnement kost 399 euro per jaar.

In totaal heeft het Disney-parkeerterrein 11.700 plaatsen. Een normale parkeerplek kost 25 euro per dag. Het is goedkoper om te parkeren bij uitgaansgedeelte Disney Village. Dan hoeven bezoekers bovendien minder ver te lopen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be