Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Disneyland Paris

Vip-parkeerplek in Disneyland Paris kost 45 euro

24-09-2018, 14:36 uur | Reacties

Disneyland Paris introduceert een speciale parkeerplek voor vips. Voor 45 euro kunnen bezoekers hun auto dichterbij de ingang parkeren. Daarvoor zijn twee aparte stroken gereserveerd aan de rand van het parkeerterrein.

De service, die 'Disney Parking+' wordt genoemd, is beschikbaar vanaf maandag 1 oktober. "Het biedt gasten die op zoek zijn naar een superieure ervaring de mogelijkheid om dichtbij te parkeren en onze parken sneller te bereiken", laat Disneyland weten.

ZIE OOK: Disneyland Paris verhoogt parkeerkosten met 25 procent

De vip-locatie is toegankelijk vanaf dertig minuten voor de opening van het park. De parkeerplekken zijn afgesloten met een slagboom. Bezoekers moeten een code intoetsen om toegang te krijgen.

Aan de andere kant van de parkeerplaats bevindt zich sinds vorig jaar al een afgesloten gedeelte voor mensen met een Infinity-abonnement, ook dichtbij de ingang. Zo'n vip-abonnement kost 399 euro per jaar.

In totaal heeft het Disney-parkeerterrein 11.700 plaatsen. Een normale parkeerplek kost 25 euro per dag. Het is goedkoper om te parkeren bij uitgaansgedeelte Disney Village. Dan hoeven bezoekers bovendien minder ver te lopen.

ZIE OOK: Parkeren bij Disneyland Paris kan goedkoper en dichterbij

Reacties
Bijdrage