Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Indoor Hasselt

Opknapbeurt voor overdekt pretpark Plopsa Indoor: 'Straalt als nieuw'

24-09-2018, 16.48 uur

Het overdekte pretpark Plopsa Indoor Hasselt heeft een opknapbeurt gehad. De afgelopen weken is men druk bezig geweest om het Belgische attractiepark te voorzien van nieuwe decoraties en een nieuw likje verf.

Onder meer de gevel en de entreehal werden opgefrist. Verder kwam er meer groen in het park en werd er nieuwe verlichting geïnstalleerd. "Plopsa Indoor Hasselt straalt als nieuw", laat een woordvoerder weten.

De opfrisbeurt is nog niet helemaal afgerond. Binnenkort volgen nog enkele standbeelden van bekende Plopsa-figuren. "En hier en daar moeten we de puntjes nog op de i zetten."

Plopsa Indoor Hasselt opende in 2005. Het is één van de drie Plopsa-parken in België. In Nederland staat een vergelijkbaar overdekt park met de naam Plopsa Indoor Coevorden.

Meer Plopsa Indoor Hasselt
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be