Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling-zanger gaat gewoon door ondanks leeg plein en regen

23-09-2018, 16:51 uur | Reacties

Een bekende Efteling-entertainer heeft zich vandaag van zijn beste kant laten zien. Volkszanger Jürgen Freilich gaf meerdere shows in het attractiepark, maar vanwege de regen was slechts een handjevol toeschouwers op komen dagen. Daardoor moest hij optreden voor een leeg plein.

Toch gingen alle voorstellingen van Das Jürgen Freilich Familien Fest gewoon door. Freilich - gespeeld door entertainer René Peters - liet zich niet kennen en hield de stemming erin, alsof er niets aan de hand was. Ook enkele trouwe fans lieten hem niet in de steek.

ZIE OOK: Efteling: na vijftien weken nog geen duidelijkheid over toekomst Bob

Peters is een graag geziene gast in de Efteling. Hij verzorgt al optredens in het park sinds 2007. De entertainmentact vindt plaats op het plein bij snackrestaurant De Steenbok in themadeel Anderrijk. Daar is het tegenwoordig sowieso vrij rustig, omdat de omliggende attracties Fata Morgana en de Bob vanwege werkzaamheden gesloten zijn.

Op social media krijgt de bikkel louter complimenten. "Super dat hij er toch nog iets leuks van probeert te maken, dat kunnen alleen echte toppers", schrijft iemand. "Respect", reageert ene Lorenzo. Erica Schouten: "Dat is een echte kanjer, toch doorgaan met dit baggerweer."ZIE OOK: Efteling vernieuwt Fata Morgana: dit gaat er veranderen

Reacties
Bijdrage