Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn uren eerder dicht dan gepland

23-09-2018, 15.35 uur

Avonturenpark Hellendoorn heeft bezoekers vandaag drie uur voor sluitingstijd weggestuurd. Het Overijsselse pretpark zou eigenlijk tot 17.00 uur geopend blijven, maar om 14.00 uur kregen gasten te horen dat het park ging sluiten.

Er waren te weinig bezoekers aanwezig om het park open te houden, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "De attracties waren al leeg vanwege de regen", zegt hij. "Er zaten nog zo'n vijftig mensen met hun ziel onder de arm in ons restaurant, te wachten tot het droog zou worden."

Toen bleek dat de regen niet zou ophouden, werd besloten om de poorten dicht te gooien. Dat gebeurde dit seizoen nog niet eerder. "Het is echt een uitzonderlijke maatregel." De website en social media-kanalen van het park zijn niet bijgewerkt. Daar staat nog steeds dat Hellendoorn open is.

Bezoekers kregen hun geld niet terug. Wel ontvingen ze een vrijkaartje, dat nog de rest van dit seizoen te gebruiken is. "We kregen daar veel positieve reacties op", beweert de voorlichter. Avonturenpark Hellendoorn is dit jaar nog op negentien dagen geopend.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be