Avonturenpark Hellendoorn

Avonturenpark Hellendoorn uren eerder dicht dan gepland

23-09-2018, 15:35 uur | Reacties

Avonturenpark Hellendoorn heeft bezoekers vandaag drie uur voor sluitingstijd weggestuurd. Het Overijsselse pretpark zou eigenlijk tot 17.00 uur geopend blijven, maar om 14.00 uur kregen gasten te horen dat het park ging sluiten.

Er waren te weinig bezoekers aanwezig om het park open te houden, vertelt een woordvoerder aan Looopings. "De attracties waren al leeg vanwege de regen", zegt hij. "Er zaten nog zo'n vijftig mensen met hun ziel onder de arm in ons restaurant, te wachten tot het droog zou worden."


ZIE OOK: Walibi Belgium sluit uur eerder dan gepland: 'Valt niet goed te praten'

Toen bleek dat de regen niet zou ophouden, werd besloten om de poorten dicht te gooien. Dat gebeurde dit seizoen nog niet eerder. "Het is echt een uitzonderlijke maatregel." De website en social media-kanalen van het park zijn niet bijgewerkt. Daar staat nog steeds dat Hellendoorn open is.

Bezoekers kregen hun geld niet terug. Wel ontvingen ze een vrijkaartje, dat nog de rest van dit seizoen te gebruiken is. "We kregen daar veel positieve reacties op", beweert de voorlichter. Avonturenpark Hellendoorn is dit jaar nog op negentien dagen geopend.ZIE OOK: Drie spookhuizen en zeven scare zones tijdens halloweenavonden in Avonturenpark Hellendoorn

Reacties