Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Smartphone-game Disneyland Paris werkt niet

10-10-2018, 17.14 uur | Reacties

Een smartphone-spelletje van Disneyland Paris werkt niet meer. Enkele jaren geleden introduceerde Disneyland een game voor in de wachtrij van Crush's Coaster, de overdekte achtbaan in het Walt Disney Studios Park. Het spel moet de lange wachttijd bij de populaire attractie dragelijk maken.

Crush's Coaster The Game zou automatisch moeten starten na het verbinden met een speciale wifi-verbinding en het openen van een internetbrowser. Het systeem is echter al maanden kapot. Wie het spel probeert te starten, krijgt een foutmelding te zien.

Toch zijn de borden in de wachtrij niet weggehaald. Hetzelfde geldt voor de vermelding op de officiële Disneyland-site. Looopings heeft een woordvoerder van Disneyland Paris ruim twee weken geleden om een reactie gevraagd, maar tot nu toe kwam er geen inhoudelijk antwoord.

Crush's Coaster opende in 2007. De game, waarbij gebruikers zeesterren moeten verzamelen terwijl ze obstakels proberen te ontwijken, werd in 2014 gelanceerd. In januari volgend jaar is de attractie wekenlang gesloten voor een onderhoudsbeurt.

Meer Disneyland Paris