Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Smartphone-game Disneyland Paris werkt niet

10-10-2018, 17.14 uur

Een smartphone-spelletje van Disneyland Paris werkt niet meer. Enkele jaren geleden introduceerde Disneyland een game voor in de wachtrij van Crush's Coaster, de overdekte achtbaan in het Walt Disney Studios Park. Het spel moet de lange wachttijd bij de populaire attractie dragelijk maken.

Crush's Coaster The Game zou automatisch moeten starten na het verbinden met een speciale wifi-verbinding en het openen van een internetbrowser. Het systeem is echter al maanden kapot. Wie het spel probeert te starten, krijgt een foutmelding te zien.

Toch zijn de borden in de wachtrij niet weggehaald. Hetzelfde geldt voor de vermelding op de officiële Disneyland-site. Looopings heeft een woordvoerder van Disneyland Paris ruim twee weken geleden om een reactie gevraagd, maar tot nu toe kwam er geen inhoudelijk antwoord.

Crush's Coaster opende in 2007. De game, waarbij gebruikers zeesterren moeten verzamelen terwijl ze obstakels proberen te ontwijken, werd in 2014 gelanceerd. In januari volgend jaar is de attractie wekenlang gesloten voor een onderhoudsbeurt.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be