Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- & Vakantiepark Slagharen

Britse vlogger boos op Attractiepark Slagharen: 'Dit is discriminatie!'

19-09-2018, 17.52 uur | Reacties

Attractiepark Slagharen heeft het verpest bij een bekende Britse vlogger. De reden: medewerkers van het Overijsselse pretpark verboden hem om meerdere ritjes achter elkaar te maken in de lanceerachtbaan Gold Rush, zelfs toen er niemand stond te wachten. Hij moest verplicht omlopen. Andere bezoekers - Nederlandse kinderen - hoefden dat niet.

In een YouTube-video - die bijna 75 minuten duurt - beweert Shawn Sanbrooke dat hij op een onbeschofte manier is weggestuurd. "Wat deze medewerker deed, choqueerde me", vertelt hij. "Dit is gewoon discriminatie! Is het omdat we Brits zijn? Ik weet het niet. Eén zo'n ervaring is genoeg om een dagje uit te verpesten."

Later in de video raadt Sanbrooke kijkers aan om Slagharen in het vervolg vooral links te laten liggen. "Ik zal eerlijk zijn: wat daar gebeurde, was naar mijn idee onacceptabel. Mocht je overwegen om naar dit park te komen, dan zou ik persoonlijk voor andere opties kiezen."

Vriendelijk
Slagharen heeft de videomaker inmiddels excuses aangeboden voor het voorval. "Vanwege de veiligheid is blijven zitten in Gold Rush niet toegestaan", legt een woordvoerster uit. "De kinderen hadden dus ook niet mogen blijven zitten. Het is zeker niet onze bedoeling om met twee maten te meten. En we trainen onze personeelsleden juist om altijd vriendelijk te blijven."

Het pretpark hoopt dat Sanbrooke ondanks zijn negatieve ervaring toch een keer terugkomt. "We balen van de ontstane situatie en ontvangen hem in de toekomst graag opnieuw."Meer Attractie- & Vakantiepark Slagharen
Reacties