Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Creatief directeur Efteling pronkt met Sprookjesbos-schoenen

19-09-2018, 14.12 uurBeeld: @parkplanet

De creatief directeur van de Efteling heeft afgelopen weekend indruk gemaakt met bijzondere schoenen. Tijdens de première van een nieuwe theatershow droeg Olaf Vugts zaterdagavond opvallende Sprookjesbos-schoenen. Op de rode loper waren alle ogen gericht op het exclusieve schoeisel.

Op de schoenen prijkt het openingsaffiche van het Sprookjesbos uit 1952, getekend door Anton Pieck. De zijkanten zijn afgewerkt met geborduurde twinkels en het silhouet van een trompetterende heraut. Foto's van de schoenen zorgden voor een hoop reacties op social media. Veel Efteling-fans vroegen zich af waar ze de schoenen kunnen aanschaffen.

Maar helaas: de hippe Efteling-schoenen zijn voorlopig niet te koop. "Olaf heeft ze zelf laten maken", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Het ontwerp is van de Efteling, de productie is door een externe partij gedaan."

Hoewel er geen plannen zijn om de schoenen te gaan verkopen, heeft de positieve aandacht de Efteling wel aan het denken gezet. "We vinden het heel leuk dat er zo op gereageerd wordt, dus wie weet..."Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be