Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Efteling

Creatief directeur Efteling pronkt met Sprookjesbos-schoenen

19-09-2018, 14:12 uur | ReactiesFoto: @parkplanet

De creatief directeur van de Efteling heeft afgelopen weekend indruk gemaakt met bijzondere schoenen. Tijdens de première van een nieuwe theatershow droeg Olaf Vugts zaterdagavond opvallende Sprookjesbos-schoenen. Op de rode loper waren alle ogen gericht op het exclusieve schoeisel.

Op de schoenen prijkt het openingsaffiche van het Sprookjesbos uit 1952, getekend door Anton Pieck. De zijkanten zijn afgewerkt met geborduurde twinkels en het silhouet van een trompetterende heraut. Foto's van de schoenen zorgden voor een hoop reacties op social media. Veel Efteling-fans vroegen zich af waar ze de schoenen kunnen aanschaffen.


ZIE OOK: Staande ovatie voor Efteling-theatershow CARO tijdens première

Maar helaas: de hippe Efteling-schoenen zijn voorlopig niet te koop. "Olaf heeft ze zelf laten maken", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Het ontwerp is van de Efteling, de productie is door een externe partij gedaan."

Hoewel er geen plannen zijn om de schoenen te gaan verkopen, heeft de positieve aandacht de Efteling wel aan het denken gezet. "We vinden het heel leuk dat er zo op gereageerd wordt, dus wie weet..."ZIE OOK: Veranderingen achter de schermen bij de Efteling

Reacties