Attractiepark Toverland

Muziek van nieuwe attracties Toverland uitgebracht op cd

01-11-2018, 15:29 uur | Reacties

De muziek van de nieuwe themagebieden in Toverland is voortaan overal te beluisteren. Het Limburgse attractiepark heeft twee cd's uitgebracht met de soundtracks van de themadelen Port Laguna en Avalon, inclusief de nieuwe attracties Fenix en Merlin's Quest.

Op de cd van Port Laguna staan negen verschillende nummers, waaronder de vuurwerkshow Discover Your Own Magic van afgelopen zomer. De Avalon-cd bestaat uit veertien nummers. Daarop staat ook de onlangs vernieuwde muziek van restaurant The Flaming Feather.


ZIE OOK: Toverland geeft voorproefje op muziek van nieuw themagebied

Beide cd's kosten 12,95 euro per stuk. Voor de composities werkte Toverland samen met het gespecialiseerde Duitse bedrijf IMAscore, dat ook de muziek componeerde van onder meer houten achtbaan Troy, wildwaterbaan Djengu River, spinning coaster Dwervelwind en bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn.

De 35 miljoen euro kostende uitbreiding van Toverland ging op 7 juli open. Wie nog geen ritje heeft gemaakt in wing coaster Fenix en rondvaart Merlin's Quest moet er snel bij zijn: vanaf maandag 5 november zijn de attracties gesloten. In de wintermaanden is slechts een klein deel van Toverland toegankelijk.ZIE OOK: Zo klinkt het nieuwe entreegebied van Toverland

Reacties