Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Muziek van nieuwe attracties Toverland uitgebracht op cd

01-11-2018, 15.29 uur

De muziek van de nieuwe themagebieden in Toverland is voortaan overal te beluisteren. Het Limburgse attractiepark heeft twee cd's uitgebracht met de soundtracks van de themadelen Port Laguna en Avalon, inclusief de nieuwe attracties Fenix en Merlin's Quest.

Op de cd van Port Laguna staan negen verschillende nummers, waaronder de vuurwerkshow Discover Your Own Magic van afgelopen zomer. De Avalon-cd bestaat uit veertien nummers. Daarop staat ook de onlangs vernieuwde muziek van restaurant The Flaming Feather.

Beide cd's kosten 12,95 euro per stuk. Voor de composities werkte Toverland samen met het gespecialiseerde Duitse bedrijf IMAscore, dat ook de muziek componeerde van onder meer houten achtbaan Troy, wildwaterbaan Djengu River, spinning coaster Dwervelwind en bobsleebaan Maximus' Blitz Bahn.

De 35 miljoen euro kostende uitbreiding van Toverland ging op 7 juli open. Wie nog geen ritje heeft gemaakt in wing coaster Fenix en rondvaart Merlin's Quest moet er snel bij zijn: vanaf maandag 5 november zijn de attracties gesloten. In de wintermaanden is slechts een klein deel van Toverland toegankelijk.Meer Attractiepark Toverland
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be