Disneyland Paris

Grootse plannen voor Halloween-avond in Disneyland Paris

16-09-2018, 21:35 uur | Reacties

Disneyland Paris heeft grootse plannen voor een speciale halloweenavond. Op woensdagavond 31 oktober vindt in het Disneyland Park een enorm halloweenfeest plaats met exclusief entertainment en bijzondere karakters.

Zo komen er twee muzikale dansacts. De eerste is de Skeletoon Party, waarbij Goofy en zijn zoon Max losgaan op de grootste hits van de afgelopen decennia. Daarnaast krijgt Buzz Lightyear een eigen dj-act. Hij deelt het podium met niemand minder dan de bekende dj Don Diablo.


ZIE OOK: Disneyland Paris maakt plannen bekend voor Halloween en Kerstmis

In het Videopolis Theater wordt een speciale show opgevoerd met de figuren uit animatiefilm Big Hero 6, waaronder Baymax. "Deze karakters komen voor het eerst samen in een show", vertelt creatief leider Emmanuel Lenormand. "Het wordt een heel moderne productie, met lasers en andere special effects."

Wie van griezelen houdt, kan terecht in themadeel Adventureland. Daar komt een speciale scare zone met angstaanjagende figuren uit Pirates of the Caribbean. "Dat gebied is niet geschikt voor jonge kinderen of gevoelige personen", waarschuwt Lenormand. "Het wordt echt heel eng."

Lenormand belooft verder een hoop extra verrassingen. "We hebben een aantal Disney-slechteriken uitgenodigd", zegt hij. "Zij kunnen overal opduiken. Houd vooral je ogen open in de buurt van het kasteel van Doornroosje en Big Thunder Mountain." Collega Fran├žoise Baffioni: "We willen dit jaar innovatief zijn, maar tegelijk ook aan de verwachtingen van het publiek voldoen."

Disney's Halloween Party duurt van 20.30 tot 02.00 uur. Bezoekers mogen vanaf 17.00 uur naar binnen. Een toegangsbewijs kost 69 euro. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Verkleden als een Disney-figuur is bij hoge uitzondering toegestaan, maar poseren voor foto's en handtekeningen uitdelen mag niet.

ZIE OOK: Verjaardagsfeest Disneyland Paris na anderhalf jaar voorbij

Reacties