Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Grootse plannen voor halloweenavond in Disneyland Paris

16-09-2018, 21.35 uur

Disneyland Paris heeft grootse plannen voor een speciale halloweenavond. Op woensdagavond 31 oktober vindt in het Disneyland Park een enorm halloweenfeest plaats met exclusief entertainment en bijzondere karakters.

Zo komen er twee muzikale dansacts. De eerste is de Skeletoon Party, waarbij Goofy en zijn zoon Max losgaan op de grootste hits van de afgelopen decennia. Daarnaast krijgt Buzz Lightyear een eigen dj-act. Hij deelt het podium met niemand minder dan de bekende dj Don Diablo.

In het Videopolis Theater wordt een speciale show opgevoerd met de figuren uit animatiefilm Big Hero 6, waaronder Baymax. "Deze karakters komen voor het eerst samen in een show", vertelt creatief leider Emmanuel Lenormand. "Het wordt een heel moderne productie, met lasers en andere special effects."

Wie van griezelen houdt, kan terecht in themadeel Adventureland. Daar komt een speciale scare zone met angstaanjagende figuren uit Pirates of the Caribbean. "Dat gebied is niet geschikt voor jonge kinderen of gevoelige personen", waarschuwt Lenormand. "Het wordt echt heel eng."

Lenormand belooft verder een hoop extra verrassingen. "We hebben een aantal Disney-slechteriken uitgenodigd", zegt hij. "Zij kunnen overal opduiken. Houd vooral je ogen open in de buurt van het kasteel van Doornroosje en Big Thunder Mountain." Collega Françoise Baffioni: "We willen dit jaar innovatief zijn, maar tegelijk ook aan de verwachtingen van het publiek voldoen."

Disney's Halloween Party duurt van 20.30 tot 02.00 uur. Bezoekers mogen vanaf 17.00 uur naar binnen. Een toegangsbewijs kost 69 euro. Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar. Verkleden als een Disney-figuur is bij hoge uitzondering toegestaan, maar poseren voor foto's en handtekeningen uitdelen mag niet.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be