Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park zoekt sexy halloweenfans voor Playboy-shoot

13-09-2018, 18.56 uur | Reacties

Europa-Park is op zoek naar vrouwelijke Halloween-fans die het leuk vinden om te poseren voor Playboy. Ter gelegenheid van Halloween-evenement Traumatica organiseert het Duitse attractiepark een speciale missverkiezing. De winnares krijgt een gewaagde fotoreportage in het beroemde mannenblad.

Geïnteresseerden kunnen zich tot 21 september online aanmelden. Tien finalisten worden uitgenodigd voor een pikante bodypaint-shoot. Tussen 2 en 18 oktober kan iedereen stemmen op een favoriet. Wie uiteindelijk wordt gekroond tot 'Traumatica Girl', verschijnt in de Duitse Playboy.


ZIE OOK: Europa-Park opent achtbaan Eurosat - CanCan Coaster

Deelnemers moeten minimaal 18 jaar oud zijn. "De tien geselecteerde Traumatica Girls worden de exclusieve gasten van Horror Nights - Traumatica 2018", staat op de website. Ze krijgen naast een gratis fotoshoot ook gratis toegang tot het evenement.

Het management van Europa-Park is dol op vrouwelijk schoon. Een nieuwe attractie, die gisteren werd geopend, staat in het teken van verleidelijke cancandanseressen. Sinds 2002 wordt de finale van Miss Germany in het pretpark gehouden. Daarnaast organiseert het park tegenwoordig jaarlijks een verkiezing voor vrouwelijke achtbaanfans. Die werd dit jaar gewonnen door een Nederlandse dame uit Lelystad.

Traumatica vindt plaats op twintig avonden tussen woensdag 26 september en zaterdag 3 november, steeds vanaf 19.30 uur. Entreekaarten kosten 31,50 euro. Er wordt dit jaar een nieuw hoofdpersonage geïntroduceerd: de kinky meesteres Myra Moon Mistress.

ZIE OOK: Missverkiezing in pretpark voortaan zonder bikini's

Reacties