Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
DierenPark Amersfoort

Dierentuin laat bezoekers maskers dragen voor meer privacy

11-09-2018, 17.45 uur

DierenPark Amersfoort vraagt op een ludieke manier aandacht voor de privacy van bezoekers. Om te voorkomen dat gasten ongevraagd gefilmd of gefotografeerd worden, kunnen ze vanaf deze week een speciaal masker dragen. De dierentuin stelt dinomaskers ter beschikking.

"Wij merken dat bezoekers behoefte hebben aan extra mogelijkheden om niet gefotografeerd of gefilmd te worden tijdens hun dagje uit", zegt een woordvoerster. "Wij vinden dit een belangrijk thema en op een speelse manier willen we deze behoefte serieus nemen."

De voorlichtster noemt de dinomaskers "een passende oplossing" voor bezoekers die meer privacy willen. Het gaat om een experiment. De maskers kunnen opgehaald en weer ingeleverd worden bij de ingang van DierenPark Amersfoort.

Sinds 2007 is in de dierentuin het DinoPark te vinden, met zeventig replica's van dinosaurussen.Meer DierenPark Amersfoort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be