Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi neemt afscheid van achtbaan Robin Hood: alle Robins gratis toegang

01-09-2018, 11.10 uur

Walibi Holland komt met een ludieke actie om aandacht te vragen voor de sluiting van houten achtbaan Robin Hood. Eind oktober is de bijna negentien jaar oude rollercoaster voor het laatst geopend. Ter gelegenheid van het afscheid mag iedereen die Robin heet deze maand gratis naar binnen.

Dat meldt een woordvoerder aan Looopings. "Iedereen die Robin, Robbin, Robine of Robyn heet krijgt in de maand september gratis toegang, om op gepaste wijze afscheid te nemen van onze Robin Hood", zegt hij. "Daarvoor hoeven deze bezoekers alleen hun identiteitsbewijs te laten zien bij de groepskassa."

In september is Walibi Holland alleen geopend in de weekenden, met uitzondering van zaterdag 8 september. Dan vindt in het pretpark een besloten evenement van de Koninklijke Marechaussee plaats.

Wie Walibi de komende weken bezoekt, mag gratis nog een keer terugkomen. Na het plaatsen van een selfie op social media kunnen bezoekers een vrijkaartje claimen bij de Guest Service in de Mainstreet. De gratis tickets zijn de rest van het seizoen geldig, met uitzondering van de Halloween Fright Nights in oktober.

Robin Hood wordt komende winter omgebouwd tot een spectaculaire nieuwe achtbaan met inversies. De zogenaamde 'hybrid coaster' - met houten ondersteuningen en een stalen rail - wordt hoger, soepeler en sneller. In juli 2019 vindt de opening plaats.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be