Walibi Holland

Walibi neemt afscheid van achtbaan Robin Hood: alle Robins gratis toegang

01-09-2018, 11:10 uur | Reacties

Walibi Holland komt met een ludieke actie om aandacht te vragen voor de sluiting van houten achtbaan Robin Hood. Eind oktober is de bijna negentien jaar oude rollercoaster voor het laatst geopend. Ter gelegenheid van het afscheid mag iedereen die Robin heet deze maand gratis naar binnen.

Dat meldt een woordvoerder aan Looopings. "Iedereen die Robin, Robbin, Robine of Robyn heet krijgt in de maand september gratis toegang, om op gepaste wijze afscheid te nemen van onze Robin Hood", zegt hij. "Daarvoor hoeven deze bezoekers alleen hun identiteitsbewijs te laten zien bij de groepskassa."


ZIE OOK: Let op: Walibi Holland binnenkort gesloten op zaterdag

In september is Walibi Holland alleen geopend in de weekenden, met uitzondering van zaterdag 8 september. Dan vindt in het pretpark een besloten evenement van de Koninklijke Marechaussee plaats.

Wie Walibi de komende weken bezoekt, mag gratis nog een keer terugkomen. Na het plaatsen van een selfie op social media kunnen bezoekers een vrijkaartje claimen bij de Guest Service in de Mainstreet. De gratis tickets zijn de rest van het seizoen geldig, met uitzondering van de Halloween Fright Nights in oktober.

Robin Hood wordt komende winter omgebouwd tot een spectaculaire nieuwe achtbaan met inversies. De zogenaamde 'hybrid coaster' - met houten ondersteuningen en een stalen rail - wordt hoger, soepeler en sneller. In juli 2019 vindt de opening plaats.

ZIE OOK: Walibi Holland: gratis tickets bij maken van selfie

Reacties