Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Madurodam

Madurodam organiseert 'marathon op schaal'

29-08-2018, 19.01 uur

Madurodam organiseert een marathon voor kinderen. Geheel in stijl met het bekende Haagse miniatuurpark gaat het om een miniversie van een echte marathon, met een schaal van 1 op 25. In plaats van 42 kilometer leggen deelnemers 1,69 kilometer af.

Het parcours loopt door Madurodam en door een naastgelegen bos. De start vindt plaats voor de ingang van het themapark. Wie de marathon uitloopt, ontvangt een medaille. Lopers kunnen ook kiezen voor een dubbele (3,38 kilometer) of een driedubbele (5,07 kilometer) minimarathon.

Het sportieve evenement vindt plaats op zondagmiddag 7 oktober. Met de marathon wil Madurodam geld ophalen voor de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK). Een startbewijs - inclusief entree voor drie supporters en een verrassing - kost tot 19 september 20 euro, daarna 25 euro. Kinderen met een handicap mogen ook meedoen.

Meer Madurodam
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be