Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
This is Holland

Vliegsimulator This is Holland bijna een week dicht

24-10-2018, 22.47 uur

Wie binnenkort een bezoek wil brengen aan vliegsimulator This is Holland in Amsterdam, moet goed opletten. In principe is de toeristische attractie het hele jaar door geopend, maar in november ondergaat de technische installatie een grote onderhoudsbeurt.

Daarom worden aangepaste openingstijden gehanteerd. De attractie is bijna een week niet toegankelijk, van maandag 5 tot en met vrijdag 9 november. Op zaterdag 10 november gaan de deuren weer open.

Bezoekers van This is Holland maken een rit in een gigantische simulator die hen het gevoel geeft dat ze over Nederland vliegen. Er wordt gebruikgemaakt van geur-, wind- en neveleffecten. De apparatuur werd geleverd door de Taiwanese firma Brogent Technologies, in samenwerking met de Nederlandse fabrikant Vekoma.

This is Holland opende ruim een jaar geleden. De trekpleister heeft over populariteit niet te klagen. Vanmiddag werd zelfs opgeroepen om niet meer langs te komen in verband met grote drukte. "This is Holland is helemaal volgeboekt", stond in de online ticketshop.

Meer This is Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be