Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Avonturenpark Hellendoorn

Drie spookhuizen en zeven scare zones tijdens halloweenavonden in Avonturenpark Hellendoorn

28-08-2018, 16.35 uur

Avonturenpark Hellendoorn breidt het Halloween-evenement Screams uit. Het horrorfeest - bedoeld voor bezoekers vanaf 14 jaar - vindt dit jaar niet op één maar op twee avonden plaats, namelijk op vrijdag 19 en vrijdag 26 oktober. Er komen drie spookhuizen en zeven scare zones met in totaal ruim 150 acteurs.

De spookhuizen Horror Hotel en Death Lab keren terug. Een nieuw spookhuis heet Dark Forest. De scare zones hebben namen als Freak Circus, Haunted Playground, Jungle Attack, Bloody Underground, The Ring en Zombie Escape. Hellendoorn spreekt over "een wereld vol losgeslagen patiënten, uitgehongerde zombies, moordlustige clowns en meer horrorkarakters".

Screams duurt van 19.00 tot 23.00 uur. Tien attracties in het park zijn geopend. Tickets kosten 22,50 euro in de online voorverkoop en 27,50 euro aan de kassa. Abonnementhouders zijn 15 euro kwijt. Voor de spookhuizen moet 4 euro per huis bijbetaald worden. Een toegangsbewijs voor alle drie de huizen kost 10 euro.

Voor de kleintjes is er van 6 tot en met 28 oktober het kindvriendelijke Halloween-evenement Heksendoorn, met verschillende shows en één spookhuis. Op zaterdag 20 en zaterdag 27 oktober zijn er Heksendoorn-avonden tot 20.00 uur, inclusief een tweede spookhuis en een vuurwerkshow.

Meer Avonturenpark Hellendoorn
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be