Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Tibidabo

Agressief zwijn valt pretparkbezoekers aan

24-08-2018, 11.03 uur

Een gezinnetje zal een bezoek aan een Spaans pretpark niet snel vergeten. Bij de uitgang van attractiepark Tibidabo in Barcelona werd de familie dinsdag geconfronteerd met een agressief everzwijn. Het dier rende achter de bezoekers aan en ging in de aanval.

Het zwijn had het gemunt op de moeder van het gezin. "We zagen hem in het vuilnis snuffelen", vertelt ze aan regionale media. "Toen kwam hij achter ons aan. Ik had geen tijd om te reageren. Ik ben meerdere keren geraakt." Kinderen hebben het dier uiteindelijk weg kunnen jagen.

Het slachtoffer moest met verwondingen aan haar been worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar kreeg ze twee hechtingen. Het gezin is behoorlijk geschrokken. "Al in het ziekenhuis vertelden mijn kinderen dat ze nooit meer terug willen naar het pretpark", aldus de moeder.

Meer Tibidabo
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be