Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Phantasialand

Exclusieve bouwfoto's van nieuwe flying coaster Phantasialand

23-08-2018, 18.57 uur

Er zijn exclusieve nieuwe bouwfoto's opgedoken van F.L.Y., de flying coaster die Phantasialand over enkele jaren wil openen. Bouwupdates uit het Duitse pretpark zijn zeldzaam, omdat het management fansites verbiedt om foto's van het bouwterrein te publiceren.

F.L.Y. komt te liggen in het nieuwe themagebied Rookburgh. De achtbaan - met een bordeauxrode rail en zwarte ondersteuningen - wordt gebouwd door het Nederlandse bedrijf Vekoma. De baan is nog niet helemaal af.

Het wordt de langste flying coaster ter wereld én de eerste met een lancering. Passagiers leggen het parcours liggend af. Details ontbreken nog.

Rookburgh ligt tussen entreegebied Berlin en het overdekte gedeelte Wuze Town. In Berlin is eerder dit jaar een aparte ingang voor Rookburgh aangelegd. In juni verschenen meerdere enorme stalen pilaren op de bouwplaats.













Meer Phantasialand
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be