Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Belgium

Walibi Belgium in september slechts op acht dagen open

29-08-2018, 13.03 uur

Wie binnenkort een bezoek wil brengen aan Walibi Belgium, kan zomaar voor een gesloten poort komen te staan. Het pretpark is komende maand op drie weekenddagen dicht. Op zondag 2 september, zaterdag 15 september en zondag 23 september zijn reguliere bezoekers niet welkom.

Op die dagen vinden besloten bedrijfsevenementen plaats. "Bedrijven hebben het volledige park afgehuurd om hun personeelsleden met gezin een leuke dag aan te bieden", waarschuwt Walibi. De kassa's blijven gesloten.

Bovendien is Walibi Belgium volgende maand dicht op vrijwel alle doordeweekse dagen. Een bezoek brengen kan slechts op acht dagen, namelijk 1, 8, 9, 16, 22, 27, 29 en 30 september. Op 13 oktober begint het Halloween-seizoen.

Ook in zusterpark Walibi Holland kunnen bezoekers in september niet op alle weekenddagen terecht. Vanwege een familiedag van de Koninklijke Marechaussee is het park op zaterdag 8 september gesloten.

Meer Walibi Belgium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be