Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Bezoekersaantallen Toverland trekken aan: ruim zeven kilometer file

15-08-2018, 11.41 uur

Na enkele rustige weken lijkt het tij gekeerd voor Toverland. Vandaag beleeft het Limburgse attractiepark een topdag. Er stond vanochtend meer dan zeven kilometer file voor de ingang. Automobilisten moesten een half uur extra geduld hebben.

In juli opende Toverland twee nieuwe themagebieden met nieuwe attracties, een investering van 35 miljoen euro. Sindsdien vielen de bezoekersaantallen tegen. Vandaag weten bezoekers de Noord-Limburgse trekpleister wél te vinden. Het is voor het eerst in 2018 dat er een lange file staat op de toegangsweg.

Naar verwachting lokt Toverland vandaag ruim tienduizend bezoekers. "We zijn heel blij dat onze uitbreiding haar vruchten afwerpt", vertelt een woordvoerster. "Het doet ons goed dat we de nieuwe themagebieden aan zo veel mensen kunnen laten zien."

Het park en de attracties blijven open tot 23.00 uur, inclusief de nieuwe wing coaster Fenix. Om 22.45 uur vindt er een vuurwerkshow plaats.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be