Efteling

Nu ook cocktails mét alcohol in de Efteling

11-08-2018, 11:39 uur | Reacties

Goed nieuws voor Efteling-fans die van cocktails houden. In het attractiepark worden nu ook cocktails mét alcohol geserveerd. Tussen de Python en De Vliegende Hollander was zaterdagavond voor het eerst een cocktailbar te vinden.

Bezoekers kunnen daar terecht voor drie verschillende alcoholische cocktails: Coca-Cola met rum, Chaudfontaine Fusion met Disaronno en Finley Mojito met whiskey. Eén cocktail kost 5,95 euro.


ZIE OOK: Efteling presenteert zomerse Corona Bar met nacho's en cocktails

Daarnaast zijn er drie mocktails, zonder alcohol: Aardbeien Twinkeling (Finley Mojito met aardbei en verste munt), Rabarber Fonkeling (Finley Mojito met limoensap, rabarber, aardbei en citroengras) en Blauwe Bessen Glinstering (Fanta Orange met blauwe bes en frambozenschuim). Die kosten 4,95 euro per glas. Het rietje is eetbaar.

De verrijdbare cocktailbar staat op dit moment naast de Game Gallery in themadeel Ruigrijk. De non-alcoholische cocktails zijn ook te bestellen bij verschillende Efteling-restaurants, waaronder Polles Keuken en Het Witte Paard. Bij een speciaal Corona-barretje naast wildwaterbaan Piraña is al langer een Mojito zonder alcohol verkrijgbaar.ZIE OOK: Nieuwe zomerse lekkernij in de Efteling: ijsdonuts

Reacties