Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nu ook cocktails mét alcohol in de Efteling

11-08-2018, 11.39 uur

Goed nieuws voor Efteling-fans die van cocktails houden. In het attractiepark worden nu ook cocktails mét alcohol geserveerd. Tussen de Python en De Vliegende Hollander was zaterdagavond voor het eerst een cocktailbar te vinden.

Bezoekers kunnen daar terecht voor drie verschillende alcoholische cocktails: Coca-Cola met rum, Chaudfontaine Fusion met Disaronno en Finley Mojito met whiskey. Eén cocktail kost 5,95 euro.

Daarnaast zijn er drie mocktails, zonder alcohol: Aardbeien Twinkeling (Finley Mojito met aardbei en verste munt), Rabarber Fonkeling (Finley Mojito met limoensap, rabarber, aardbei en citroengras) en Blauwe Bessen Glinstering (Fanta Orange met blauwe bes en frambozenschuim). Die kosten 4,95 euro per glas. Het rietje is eetbaar.

De verrijdbare cocktailbar staat op dit moment naast de Game Gallery in themadeel Ruigrijk. De non-alcoholische cocktails zijn ook te bestellen bij verschillende Efteling-restaurants, waaronder Polles Keuken en Het Witte Paard. Bij een speciaal Corona-barretje naast wildwaterbaan Piraña is al langer een Mojito zonder alcohol verkrijgbaar.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be