Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Pijnlijk: wildwaterbaan Toverland gesloten bij 37 graden

07-08-2018, 13.32 uurBeeld: Cindy Vervuren

De wildwaterbaan van Toverland is op een wel heel pijnlijk moment kapot gegaan. Op de dag dat het 37 graden wordt in het Limburgse pretpark, blijft waterattractie Djengu River gesloten. Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

"Er is een onderdeel defect op een zeer moeilijk bereikbare plek", legt ze uit. "Onze technische dienst gaat de komende nachten extra werken om dit zo snel mogelijk te repareren." Waarschijnlijk is Djengu River tot en met zondag buiten gebruik.

"We vinden dit natuurlijk heel erg jammer, zeker met deze temperaturen", aldus de voorlichtster. "Daarom doen we er echt alles aan om de attractie zo snel mogelijk te heropenen." Ze benadrukt dat boomstambaan Expedition Zork wel geopend is. De komende dagen wordt het zo'n 28 graden in Toverland.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be