Wanneer gaan de pretparken weer open? Check looopings.nl/open voor alle data.
Disneyland Paris

Iconisch: Aerosmith-zanger (70) maakt ritje in 'zijn' Rock 'n' Roller Coaster

06-08-2018, 19:04 uur | Reacties

Aerosmith-zanger Steven Tyler heeft voor een iconisch moment gezorgd in Disneyland Paris. De 70-jarige rockheld maakte zondag een ritje in 'zijn' achtbaan: Rock 'n' Roller Coaster in het Walt Disney Studios Park. De overdekte lanceerachtbaan draait om muziek van rockband Aerosmith.

De frontman werd vergezeld door zijn dochter Liv Tyler, bekend van haar rol in actiefilm Armageddon. Het toeval wil dat de attractie pal naast Rock 'n' Roller Coaster in het teken staat van die film. Dat is special effects-show Armageddon: les Effets Spéciaux. Vader en dochter konden het niet laten om even te poseren naast een filmposter van Liv. Ook lieten ze zich fotograferen voor het kasteel van Doornroosje.


ZIE OOK: Disneyland Paris bouwt Rock 'n' Roller Coaster om tot Iron Man-achtbaan

Rock 'n' Roller Coaster opende in 2002. In de voorshow zien bezoekers bandleden van Aerosmith aan het werk. Aan boord van de treinen zijn Aerosmith-hits te horen als Love in an Elevator, Walk This Way, Sweet Emotion en Dude Looks Like a Lady.

Leadzanger Tyler was net op tijd: eerder dit jaar werd bekend dat de achtbaan binnenkort wordt omgebouwd tot een Iron Man-attractie. De metamorfose moet in 2020 zijn afgerond.

Er staat ook een Rock 'n' Roller Coaster in Disney's Hollywood Studios, gelegen in de Amerikaanse staat Florida.

ZIE OOK: 'Disneyland Paris heropent Rock 'n' Roller Coaster pas in 2020'

Reacties