Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Iconisch: Aerosmith-zanger (70) maakt ritje in 'zijn' Rock 'n' Roller Coaster

06-08-2018, 19.04 uur

Aerosmith-zanger Steven Tyler heeft voor een iconisch moment gezorgd in Disneyland Paris. De 70-jarige rockheld maakte zondag een ritje in 'zijn' achtbaan: Rock 'n' Roller Coaster in het Walt Disney Studios Park. De overdekte lanceerachtbaan draait om muziek van rockband Aerosmith.

De frontman werd vergezeld door zijn dochter Liv Tyler, bekend van haar rol in actiefilm Armageddon. Het toeval wil dat de attractie pal naast Rock 'n' Roller Coaster in het teken staat van die film. Dat is special effects-show Armageddon: les Effets Spéciaux. Vader en dochter konden het niet laten om even te poseren naast een filmposter van Liv. Ook lieten ze zich fotograferen voor het kasteel van Doornroosje.

Rock 'n' Roller Coaster opende in 2002. In de voorshow zien bezoekers bandleden van Aerosmith aan het werk. Aan boord van de treinen zijn Aerosmith-hits te horen als Love in an Elevator, Walk This Way, Sweet Emotion en Dude Looks Like a Lady.

Leadzanger Tyler was net op tijd: eerder dit jaar werd bekend dat de achtbaan binnenkort wordt omgebouwd tot een Iron Man-attractie. De metamorfose moet in 2021 zijn afgerond.

Er staat ook een Rock 'n' Roller Coaster in Disney's Hollywood Studios, gelegen in de Amerikaanse staat Florida.





Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be