Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi-achtbaan Speed of Sound tijdelijk stil

07-08-2018, 18.54 uurBeeld: funfairblog

Het is tijdelijk stil bij achtbaan Speed of Sound in Walibi Holland. Normaal gesproken horen passagiers tijdens een ritje een hip dancenummer, maar sinds vorige week ontbreekt de muziek vanwege een technisch defect.

Dat bevestigt een woordvoerder aan Looopings. De exacte oorzaak is niet duidelijk. Het is de bedoeling dat de soundtrack binnenkort weer terugkeert. "We zijn ermee bezig", wil de voorlichter kwijt. Vorig jaar was de muziek ook al een tijdje niet te horen.

De ruim 35 meter hoge boomerang coaster opende in 2000, in eerste instantie zonder muziek. In 2011 kwamen er treinen met speakers aan boord. De huidige soundtrack 'Thrill Ride' werd gemaakt door dj Randy Van Velde. Speed of Sound gaat zes keer over de kop - drie keer vooruit en drie keer achteruit. De topsnelheid bedraagt 75 kilometer per uur.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be