Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Bob in de Efteling nu twee maanden dicht: 'We nemen de tijd'

05-08-2018, 23.59 uur | Reacties

Twee maanden na de sluiting van de Bob in de Efteling is er nog steeds geen duidelijkheid over de toekomst van de attractie. Begin juni werd de populaire bobsleebaan gesloten vanwege een technisch mankement. De Efteling kan nog niet zeggen wanneer de attractie weer opengaat.

Er zijn problemen met de kettinglift van de Bob. Onlangs viel een karretje tijdens het omhoog takelen naar beneden. "We doen uitvoerig onderzoek naar de oorzaak", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Op dit moment zitten we in de juiste richting."


ZIE OOK: Efteling houdt vertrouwen in kapotte Bob: 'Onderzoek loopt nog'

De laatste tijd vinden er vaak testritten plaats, zelfs in het weekend. "Het klopt dat we inderdaad wat meer aan het testen zijn", aldus de voorlichter. "Maar over een heropeningsdatum kunnen we helaas nog niets zeggen. We nemen de tijd voor een goede oplossing."

De Bob - geopend in 1985 - kampt al geruime tijd met ouderdomskwalen. Er zijn concrete plannen om de attractie te vervangen, al blijft de Efteling dat zelf ontkennen. Wel had de directie gehoopt dat de bobbaan dit jaar nog open kon blijven. Zeker tijdens het drukke hoogseizoen is extra attractiecapaciteit hard nodig.

ZIE OOK: Efteling weet niet wanneer Bob weer opengaat

Reacties