Walibi Holland

Walibi Holland verhoogt prijzen Halloween

02-08-2018, 14:21 uur | Reacties

De prijzen van de Halloween Fright Nights in Walibi Holland zijn bekend. Halloween vieren in het pretpark wordt dit jaar opnieuw duurder. Niet alleen de toegangsprijs van het park gaat omhoog: ook de losse tickets voor de spookhuizen gaan meer kosten. Nieuw is dat de entreeprijs voortaan verschilt per dag.

De gemiddelde toegangsprijs bedraagt 38,50 euro. Op rustige dagen betalen bezoekers 37,50 euro om binnen te komen en op drukke dagen is dat 39,50 euro. Ook de prijzen voor de spookhuizen zijn variabel. Een bezoek aan Jefferson Manor, The Villa, Haunted Holidays II of Psychoshock kost 's middags 5,50 euro en 's avonds 6,50 euro.


ZIE OOK: Video: kijk binnen in Walibi's nieuwe Halloween-attractie Below

Een bundel voor de reguliere spookhuizen gaat 24 euro kosten, 2 euro meer dan vorig jaar. Wie niet wil wachten, koopt een R.I.P. Pass voor 39,50 euro. De prijs van spookhuis The Clinic, waarin personen in hun eentje worden vastgebonden op een brancard, stijgt van 15 euro naar 17,50 euro per persoon. Rioolspookhuis Below blijft 15 euro kosten.

Walibi Holland heeft nog niets naar buiten gebracht over nieuwigheden voor 2018. Wel is de slogan van de komende editie bekend: "Your life is a gamble".

De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag, zaterdag en zondag tussen 6 en 28 oktober, plus donderdag 25 oktober. Kaarten zijn alleen vooraf verkrijgbaar, via internet en bij enkele verkooppunten. Op halloweenavonden zelf blijven de kassa's gesloten.

ZIE OOK: Foto's: Eddie de Clown steelt de show tijdens Fright Nights in Walibi

Reacties