Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Dit is er nieuw tijdens de Halloween Fright Nights 2018 in Walibi

07-08-2018, 11.55 uur

Walibi Holland heeft bekendgemaakt wat bezoekers van de Halloween Fright Nights dit jaar te wachten staat. De belangrijkste toevoeging is een nieuwe show van mascotte Eddie de Clown. Aan de bestaande spookhuizen en scare zones verandert niet veel.

Eddie de Clown krijgt zijn eigen voorstelling in scare zone Eddie's Area: Eddie's Roast Show. De horrorclown laat het lot bepalen wat er met zijn slachtoffers gaat gebeuren. De slogan van het Halloween-evenement luidt dit jaar dan ook "Your life is a gamble". Het gebied wordt opnieuw ingedeeld, bevestigt een woordvoerder aan Looopings.

Net als vorig jaar zijn er zes spookhuizen waar apart voor betaald moet worden: Jefferson Manor, The Villa, Psychoshock, Haunted Holidays II, The Clinic en Below. De zeven bestaande scare zones Things, Game Over, Twisted Hellfire, Firepit, Quarantine, Pirates Cove en Eddie's Area blijven bestaan. Twisted Hellfire krijgt een metamorfose. Verder wordt de gratis toegankelijke walkthrough Campsite of Carnage dit jaar ook tot de scare zones gerekend.

De afgelopen jaren was op het hoofdpodium bij het reuzenrad een horrorshow te zien. Komend najaar kunnen bezoekers daar de hele avond losgaan op muziek van een dj. De diskjockey bij achtbaan Speed of Sound verdwijnt. "Op deze manier ontstaat een betere doorloop richting het naastgelegen restaurant", legt de voorlichter uit.

De Halloween Fright Nights vinden plaats op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 6 tot en met 28 oktober, en donderdag 25 oktober. Het park blijft open tot 23.00 uur. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via de website van Walibi. De entreeprijs verschilt per dag.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be