Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

La Place overstag na ophef: Efteling-kindermenu's ook voor volwassenen

28-07-2018, 21.16 uur

Goed nieuws voor volwassen Efteling-bezoekers die graag een kindermenu bestellen. Het verbod op het verkopen van kindermenu's aan volwassenen wordt opgeheven.

Tot nu toe mochten oudere gasten geen 'kindersmulmenu' aanschaffen bij het nieuwe Efteling-restaurant De Vrolijke Noot, dat beheerd wordt door restaurantketen La Place. Door berichtgeving op Looopings ontstond daar dit weekend commotie over in de media.

La Place zag zich vervolgens genoodzaakt om de regel te schrappen. Vanaf nu kunnen ook volwassenen zonder kinderen kiezen voor een kinderportie, bevestigt de Efteling op Twitter.

Bezoekers mogen het menu van 4,95 euro zelf samenstellen. Daarbij kunnen ze kiezen uit een belegd broodje of een burger, een bakje komkommer of tomaat en een sapje, smoothie of limonade. Ook krijgen ze een ijsje, een doeboekje met kleurpotloden en een cadeautje.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be