Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Voor duizenden euro's gestolen bij attractie op Tilburgse kermis

22-07-2018, 18.02 uur

Bij een attractie op de Tilburgse kermis is 's nachts voor duizenden euro's aan spullen gestolen. In de nacht van zaterdag op zondag sloegen criminelen toe bij funhouse Heroes City XXL. Volgens bedrijfsleider Dylan de Keijzer bedraagt de schade 2000 à 3000 euro.

Het funhouse met vier verdiepingen is opgebouwd op de Paleisring in de Brabantse stad. Dieven gingen er onder meer met een kassa, een koelkast en een mengpaneel vandoor, weet Kermis FM. Bij een wafelkraam op het NS-plein verdwenen in dezelfde nacht twee gloednieuwe wafelijzers. Daar werd een rolluik geforceerd.

"Waardeloos" reageert kermiswethouder Erik de Ridder. "Het is heel naar. Er is op verschillende plaatsen schade." Hij roept alle getroffen exploitanten op om aangifte te doen. De politie gaat de komende nachten meer surveilleren op het kermisterrein.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be