Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling presenteert extra entertainment

22-07-2018, 13.10 uur

De Efteling komt onaangekondigd met extra entertainment. Voortaan kunnen bezoekers ook op zondag kijken naar shows van volkszanger Jürgen Freilich. Tot nu toe was de entertainmentact op het Steenbokplein alleen op vrijdag- en zaterdagavond te zien.

Daar komt nu verandering in. Vandaag zijn er vijf voorstellingen: om 13.00, 14.15, 15.30, 17.00 en 18.15 uur. Het attractiepark blijft open tot 20.00 uur. Het Steenbokplein bevindt zich naast de Bob, die al sinds begin juni gesloten is vanwege technische problemen.

Jürgen Freilich is een typetje van entertainer René Peters. Hij deelt vlaggetjes uit, speelt spelletjes met het publiek en zingt bekende Duitse schlagerhits. De show wordt Das Jürgen Freilich Familien Fest genoemd.

Op elke vrijdag- en zaterdagavond in juli en augustus staat de Efteling in het teken van het Negen Pleinen Festijn. Het park is dan geopend tot 23.00 uur.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be