Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling gaat wachtrij Piraña aanpassen

16-07-2018, 17.51 uur

De Efteling gaat de wachtrij van wildwaterbaan Piraña aanpassen. Op drukke zomerdagen is de huidige rij vaak niet lang genoeg. Daarom wordt de rij later deze maand verlengd. Dat heeft het pretpark vanmiddag bekendgemaakt.

Er komt aan de zijkant van de attractie een extra lus met wegneembare paaltjes en touwen. Nu moeten er steeds tijdelijke hekken gebruikt worden als het druk wordt.

Komende winter volgen er meer aanpassingen. Dan wordt de rij voorzien van vier overkappingen, zodat bezoekers beschut kunnen wachten. Het gaat om twee grote en één kleinere shelter, plus een kleine overkapping voor een medewerker bij de ingang.

De Piraña is gesloten tijdens de Winter Efteling. Die begint dit jaar op maandag 12 november.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be