Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Efteling houdt vertrouwen in kapotte Bob: 'Onderzoek loopt nog'

17-07-2018, 14:46 uur | Reacties

De Efteling heeft er nog steeds vertrouwen in dat de Bob binnenkort heropend kan worden. Vanwege een technisch mankement is de bekende bobsleebaan al sinds begin juni dicht. Het attractiepark geeft de hoop nog niet op: er wordt nog steeds gezocht naar een oplossing.

"Het onderzoek naar de oorzaak van deze lastige storing loopt nog, maar we hebben wel het gevoel dat we nu in de juiste richting zoeken", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Er worden regelmatig testritjes gemaakt. "Dat blijven we doen om de oorzaak te kunnen vinden."

ZIE OOK: Efteling weet niet wanneer Bob weer opengaat

Er zijn problemen met de kettinglift van de attractie. Hoelang het nog gaat duren voor bezoekers weer een ritje kunnen maken, is afwachten. "Zodra er meer duidelijk is, kunnen we een planning maken voor het verhelpen van het probleem. Dan zullen we onze online onderhoudskalender aanpassen."

Het is inmiddels een publiek geheim dat de achtbaan uit 1985 niet meer het eeuwige leven heeft. Achter de schermen worden al plannen gemaakt om de Bob te vervangen. De Efteling wil daar zelf nog niets over kwijt.ZIE OOK: Efteling maakt plannen voor vervanging Bob

Reacties
Bijdrage