Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling houdt vertrouwen in kapotte Bob: 'Onderzoek loopt nog'

17-07-2018, 14.46 uur

De Efteling heeft er nog steeds vertrouwen in dat de Bob binnenkort heropend kan worden. Vanwege een technisch mankement is de bekende bobsleebaan al sinds begin juni dicht. Het attractiepark geeft de hoop nog niet op: er wordt nog steeds gezocht naar een oplossing.

"Het onderzoek naar de oorzaak van deze lastige storing loopt nog, maar we hebben wel het gevoel dat we nu in de juiste richting zoeken", vertelt een woordvoerder aan Looopings. Er worden regelmatig testritjes gemaakt. "Dat blijven we doen om de oorzaak te kunnen vinden."

Er zijn problemen met de kettinglift van de attractie. Hoelang het nog gaat duren voor bezoekers weer een ritje kunnen maken, is afwachten. "Zodra er meer duidelijk is, kunnen we een planning maken voor het verhelpen van het probleem. Dan zullen we onze online onderhoudskalender aanpassen."

Het is inmiddels een publiek geheim dat de achtbaan uit 1985 niet meer het eeuwige leven heeft. Achter de schermen worden al plannen gemaakt om de Bob te vervangen. De Efteling wil daar zelf nog niets over kwijt.Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be