Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Aangifte na opstootje in de Efteling

14-07-2018, 14.29 uurBeeld: @plaetjesmakers

Een Efteling-bezoeker heeft aangifte gedaan na een opstootje in het attractiepark. Op het plein bij Carnaval Festival vond vrijdagavond een akkefietje plaats tussen twee tieners. Een 16-jarige jongen uit Tilburg en een 14-jarige jongen uit Etten-Leur kregen ruzie over een meisje, vertelt een politiewoordvoerder aan Looopings.

Uiteindelijk ontaardde het gekibbel in wat duw- en trekwerk, waardoor de knul van 14 lichtgewond raakte. Hij liep onder meer schaafwonden op. Er is aangifte gedaan bij de politie.

"De betrokkenen kennen elkaar", weet de voorlichter. "Het was een ruzie in de relationele sfeer." Er is proces-verbaal opgemaakt tegen de 16-jarige Tilburger. Hij moet zich op een later moment melden op het politiebureau.

De Efteling stond vrijdag in het teken van het Negen Pleinen Festijn, een zomerfestival met speciaal entertainment. Het park is dan tot 23.00 uur geopend. Op het Carnaval Festival-plein treedt zanger Jelle Amersfoort op.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be