Nieuws

Gelderland krijgt 'grootste spooktocht van Europa' tijdens Halloween

14-07-2018, 18:04 uur | Reacties

Wie niet bang is aangelegd, kan komend najaar meedoen met een uren durende griezeltocht in Gelderland. Tijdens het halloweenseizoen wordt daar de 'grootste spooktocht van Europa' gehouden, onder de noemer Masters of Halloween. Acteurs jagen de deelnemers de stuipen op het lijf.

Initiatiefnemer is Dion Varossieau, bekend van het spookhuis dat vorig jaar in het Utrechts winkelcentrum The Wall te vinden was. "Het wordt een drie kilometer lange spooktocht die ongeveer twee uur duurt", vertelt hij aan Looopings. "De beleving combineert spookhuizen, scare zones, shows en speciale effecten. Bezoekers belanden midden in een strijd tussen rednecks en freaks."


ZIE OOK: 'Grootste spookhuis van de Benelux' gaat dicht

Het halloweenevenement vindt plaats op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 4 oktober en 4 november, plus dinsdag 31 oktober. De locatie is Camping Betuwestrand in het Gelderse dorp Beesd. Tickets kosten 49,95 euro. Varossieau: "Het klinkt misschien prijzig, maar mensen krijgen een avondvullende Joop van den Ende-achtige theaterbeleving met een horrorthema." Parkeren is gratis.

ZIE OOK: Twijfels over record van 'grootste spookhuis van de Benelux'

Reacties