Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Nieuws

Gelderland krijgt 'grootste spooktocht van Europa' tijdens Halloween

14-07-2018, 18.04 uur

Wie niet bang is aangelegd, kan komend najaar meedoen met een uren durende griezeltocht in Gelderland. Tijdens het Halloween-seizoen wordt daar de 'grootste spooktocht van Europa' gehouden, onder de noemer Masters of Halloween. Acteurs jagen de deelnemers de stuipen op het lijf.

Initiatiefnemer is Dion Varossieau, bekend van het spookhuis dat vorig jaar in het Utrechts winkelcentrum The Wall te vinden was. "Het wordt een drie kilometer lange spooktocht die ongeveer twee uur duurt", vertelt hij aan Looopings. "De beleving combineert spookhuizen, scare zones, shows en speciale effecten. Bezoekers belanden midden in een strijd tussen rednecks en freaks."

Het Halloween-evenement vindt plaats op donderdagen, vrijdagen, zaterdagen en zondagen tussen 4 oktober en 4 november, plus dinsdag 31 oktober. De locatie is Camping Betuwestrand in het Gelderse dorp Beesd. Tickets kosten 49,95 euro. Varossieau: "Het klinkt misschien prijzig, maar mensen krijgen een avondvullende Joop van den Ende-achtige theaterbeleving met een horrorthema." Parkeren is gratis.

Meer nieuws
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be