Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Attractie in Slagharen tot nader order gesloten

16-07-2018, 16.01 uur

De twintig meter hoge uitkijktoren in Attractiepark Slagharen blijft voorlopig dicht. Eigenlijk was het de bedoeling dat de Sky Tower in het voorjaar heropend zou worden na een grootschalige renovatie. De werkzaamheden zijn echter nog steeds in volle gang, vertelt een woordvoerster aan Looopings.

"Het is een tijdrovende klus omdat er buiten de openingstijden van het park gewerkt moet worden", legt ze uit. "Daarom gaat er meer tijd in zitten dan in eerste instantie was beoogd." Bovendien hadden nieuwe onderdelen een langere levertijd dan verwacht.

Na de onderhoudsbeurt kan de attractie weer jaren mee. "Er worden een nieuwe aandrijfketting en een nieuwe besturing geplaatst, waarin de nieuwste technieken zijn toegepast." Op dit moment is nog niet duidelijk wanneer bezoekers weer een ritje kunnen maken.

De Sky Tower staat sinds 1999 in het Overijsselse pretpark. Een deel van de constructie is afkomstig van een Duitse kermisattractie uit 1968.

Meer Attractie- en Vakantiepark Slagharen
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be