Fans

Pretparkfans starten webshop met hippe pretparkshirts

31-07-2018, 20:32 uur | Reacties

Nederlandse pretparkfans zijn een webshop begonnen met hippe pretparkshirts. Uit frustratie over het gebrek aan pretparkkleding voor volwassenen, besloten ze zelf verschillende shirts te ontwerpen. Het resultaat is de online winkel Park-Shop.nl.

"Er worden in attractieparken genoeg T-shirts verkocht, maar vaak zijn het kinderachtige prints", vertelt illustrator Femke Zandee aan Looopings. "En niemand wil op school of kantoor met een logo van een pretpark rondlopen." Daarom ontwierp ze samen met een Vlaamse illustrator enkele prints geïnspireerd op bekende attracties en themaparken.


ZIE OOK: Europa-Park weer de mist in met fout T-shirt

De shirts staan in het teken van parken als Phantasialand, de Efteling, Duinrell en Disneyland Paris. "Met subtiele verwijzingen die waarschijnlijk alleen de échte fans meteen herkennen." Het printen en het verzenden wordt verzorgd door de gespecialiseerde firma Spreadshirt.

De webwinkel is een beginnetje. Zandee: "Er komen later dit jaar meer ontwerpen bij." Via een Twitter-account worden nieuwsgierige fanaten op de hoogte gehouden van nieuwe items.

ZIE OOK: Disneyland Paris verkoopt vintage Disney-kleding uit de jaren negentig

Reacties