Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi geeft prijzen weg aan bezoekers

10-08-2018, 15.10 uur | Reacties

Bezoekers van Walibi Holland maken deze zomer kans op het winnen van prijzen. Daarvoor hoeven ze alleen aan een rad te draaien. In het pretpark is op onregelmatige momenten een rad van fortuin te vinden onder het motto 'Spin to Win!'.

Wie geluk heeft, wint een Fast Lane-kaartje. Daarmee mogen waaghalzen de wachtrij bij één attractie naar keuze overslaan. Fast Lane-tickets kunnen ingeleverd worden bij Lost Gravity, Speed of Sound, Robin Hood, Xpress, Condor, Goliath, Crazy River, Space Shot en Excalibur.

Er worden ook Walibi-zonnebrillen en -stickers weggegeven. "Het is een leuk extraatje voor onze gasten", vertelt een woordvoerder aan Looopings. "Het rad staat steeds op wisselende plekken in het park, bij de ingang van verschillende attracties." Vanmiddag was het rad te vinden voor achtbaan Lost Gravity.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be