Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Hardloopevenement Walibi Holland levert tienduizenden euro's op

02-07-2018, 12.58 uur | Reacties

Een hardloopevenement in Walibi Holland heeft tienduizenden euro's opgeleverd voor het goede doel. De eerste editie van de Rollercoaster Run was goed voor een bedrag van 31.935 euro. Dat heeft Walibi-directrice Mascha van Till laten weten op Twitter.

Het geld gaat naar KWF Kankerbestrijding. "Supermooie opbrengst", schrijft Van Till. "Hartverwarmend. Thanks lieve sponsoren!" De directrice rende zelf ook mee. Ze haalde 25 euro op, staat op de site van het evenement.

De Rollercoaster Run werd georganiseerd door Walibi en Fight cancer. Er waren 234 aanmeldingen. Alle deelnemers ontvingen een medaille. Ze legden een parcours van vijf kilometer af door het pretpark. Onderweg konden ze ritjes maken in de achtbanen Goliath en Lost Gravity.

Meer Walibi Holland
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be