Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris waarschuwt voor gevaarlijke Peter Pan-hoedjes

01-07-2018, 22.30 uur

Disneyland Paris waarschuwt bezoekers voor gevaarlijke souvenirs. Wie in het verleden een Peter Pan-pakje heeft gekocht in de Disney-parken, moet onmiddellijk stoppen met het gebruiken van de hoedjes. Dat staat in een officiële verklaring.

"Veiligheidsinspecties hebben aangetoond dat het hoedje van het kostuum brandgevaarlijk is", laat Disneyland weten. Het gaat om producten met de serienummers FAC-011100-16245, -17247 en -17261. De pakjes zijn verkocht tussen mei 2017 en april 2018. Er zouden nog geen incidenten hebben plaatsgevonden.

"De artikelen moeten per post teruggestuurd worden naar Disneyland Paris of ingeleverd worden in de winkels van de themaparken, de hotels of Disney Village." Kopers krijgen het aankoopbedrag vervolgens terug. "We bieden onze excuses aan voor het ongemak."

De afgelopen jaren werden om de zelfde reden ook al Rapunzel-hoedjes en Mickey Mouse-oren teruggeroepen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be