Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Cast van Ant-Man and The Wasp komt naar Disneyland Paris

26-06-2018, 15.56 uur

Bezoekers van Disneyland Paris kunnen binnenkort een glimp opvangen van enkele filmsterren. In het pretparkresort vindt op zaterdag 14 juli de Franse première plaats van de nieuwe Marvel-film Ant-Man and The Wasp. Daarbij zijn ook de castleden aanwezig.

Ant-Man and The Wasp gaat over Scott Lang (Paul Rudd), die een balans probeert te vinden tussen zijn rol als vader en een bestaan als de superheld Ant-Man. Hij wordt door Hank Pym (Michael Douglas) op een nieuwe missie gestuurd waarbij hij moet samenwerken met The Wasp (Evangeline Lilly).

Tijdens de première in Disneyland Paris wordt bij hoge uitzondering de Engelstalige versie vertoond in plaats van de Franstalige variant. In Nederland, België en Frankrijk draait de film vanaf woensdag 18 juli in de bioscoop. Frankrijk hanteert de alternatieve titel Ant-Man et la Guêpe.

Disneyland Paris staat deze zomer momenteel in het teken van Marvel-festival Summer of Super Heroes, met drie nieuwe shows. Daarin komt Ant-Man niet voor. De komende jaren krijgt het Walt Disney Studios Park een speciaal Marvel-themagebied.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be