Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Nieuwe attractie op de Tilburgse kermis: vijftig soorten speciaalbier

23-06-2018, 16.05 uur

De grootste kermis van de Benelux legt dit jaar liefhebbers van speciaalbier in de watten. Bezoekers van de Tilburgse kermis kunnen van 20 tot en met 29 juli tot rust komen in een heuse Biertuin. Daar worden ruim vijftig soorten speciaalbier geschonken.

De Biertuin bevindt zich in de zogeheten Spoorzone, op een binnenplaats bij verschillende cafeetjes. Er treden tijdens de kermis coverbands, feestbands en dj's op. De toegang is gratis. Wie liever bier drinkt in Duitse sferen, kan net als vorig jaar terecht in het Tirolerdorp.

De Tilburgse kermis moet het steeds meer hebben van randzaken dan van de attracties zelf. Dit jaar zorgt de organisatie onder andere voor straattheater, een openluchtcircus, een hardloopwedstrijd en een kunstzinnig festival. Belangrijke attracties zijn waterbaan Poseidon, achtbaan Black Hole, vrijevaltoren The Mine Tower en centrifugemolen Reactor.

Bezoek onze webshop op Pretparkwinkel.nl
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be