Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling voegt watereffect toe aan nieuwste attractie Symbolica

26-06-2018, 18.23 uur

De Efteling-attractie Symbolica wordt uitgerust met een nieuw effect. In één van de scènes voelen passagiers binnenkort vallende waterdruppels. Dat melden ingewijden aan Looopings.

Symbolica draait om een rondleiding door de geheime vertrekken van het Paleis der Fantasie. In de plantenkas Botanicum verschijnt een grote vis, die met zijn staart het glas lijkt te breken. Op dat moment sijpelt er water de kas in. Over een tijdje voelen bezoekers zelf ook water naar beneden druppelen. Dat moet de ervaring realistischer en meeslepender maken.

De Efteling kan het nieuwtje nog niet bevestigen. "We zijn inderdaad bezig om Symbolica nog indrukwekkender te maken", zegt een woordvoerder. "Binnenkort maken we zelf meer bekend over alle verbeteringen."

Hoewel de darkride van 35 miljoen euro al bijna een jaar open is, voert de Efteling nog regelmatig aanpassingen door. Zo werden er onlangs honderden knipperende lampjes toegevoegd aan de majestueuze Koningszaal.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be