Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Red Bull gestopt met sponsoren van kartbaan Walibi Holland

19-06-2018, 23.01 uur | Reacties

Red Bull is niet langer de sponsor van de kartbaan in Walibi Holland. Op 5 mei vond er een gruwelijk ongeluk plaats bij de attractie, toen het haar van een meisje vast kwam te zitten in een kart. Het slachtoffer werd zwaargewond afgevoerd naar het ziekenhuis. Sindsdien is de zogeheten Red Bull Kart Fight Exhibition Track dicht.

Het bekende energiedrankmerk is gestopt met het sponsoren van de attractie, vertelt een woordvoerder van Red Bull aan Looopings. "Ten tijde van het incident was Red Bull al geen sponsor meer van de attractie", legt de voorlichter uit. "Dat contract is eind 2017 beëindigd, maar Walibi heeft de naamgeving nog niet aangepast."


ZIE OOK: Zes weken na ongeluk Walibi: kartbaan nog steeds gesloten

Ook alle verwijzingen naar Red Bull rond de kartbaan zijn tot nu toe blijven staan. Op de officiële website van Walibi is de naam van de attractie inmiddels gewijzigd in Kart Fight.

Ruim zes weken na het incident heeft Walibi zelf nog steeds niet naar buiten gebracht wat er precies is gebeurd. Ook is niet duidelijk of de attractie ooit nog opengaat. Directrice Mascha van Till zwijgt het pijnlijke ongeluk tot nu toe dood op haar Twitter-account.

ZIE OOK: Walibi Holland blijft Red Bull verkopen ondanks waarschuwingen

Reacties