Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Bus naar Walibi Holland rijdt wel ondanks staking

27-06-2018, 14.41 uur

Ondanks de landelijke staking in het openbaar vervoer is Walibi Holland gewoon per bus bereikbaar. De zogeheten Walibi Express - lijn 247 vanaf station Harderwijk - rijdt wel. Dat heeft het pretpark in de polder vandaag laten weten via social media.

De Walibi Express wordt verzorgd door vervoersmaatschappij Connexxion. Omdat het een officiële lijndienst is, kunnen reizigers betalen met de OV-chipkaart. Er zijn ook losse kaartjes verkrijgbaar. Een retourtje kost 8,50 euro.

Vrijwel alle andere Nederlandse attractieparken zijn voorlopig niet bereikbaar met het openbaar vervoer. Het is nog niet duidelijk hoelang de staking gaat duren. Busmaatschappijen en pretparken raden aan om voor alternatief vervoer te zorgen.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be