Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park deelt luchtbeelden van nieuw waterpark en hotel

19-06-2018, 18.00 uur

Europa-Park deelt een indrukwekkende video van het nieuwe waterpark Rulantica en het bijbehorende hotel Krønasår. Een drone heeft de immense omvang van het 150 miljoen euro kostende bouwproject in beeld gebracht. Volgend jaar vindt de opening plaats.

Rulantica bestaat uit een enorm complex met een tientallen meters hoog koepeldak. Er komen onder meer glijbanen, waterbanen, een golfslagbad en een surfsimulator. Viersterrenhotel Krønasår, vormgegeven als een natuurhistorisch museum, krijgt ruim driehonderd themakamers voor 1300 gasten.

Inmiddels staat het hotel al helemaal overeind, blijkt uit de video. In het voorjaar van 2019 worden daar de eerste gasten verwelkomd. De opening van het waterpark volgt in het najaar van 2019.

"Bekijk deze exclusieve luchtbeelden van de bouwplaats van Krønasår en Rulantica", schrijft Europa-Park-directeur Thomas Mack op Twitter. "Dit ziet er fantastisch uit!"Meer Europa-Park
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be