Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Speelpark Oud Valkeveen

Noord-Hollands pretpark kondigt nieuwe achtbaan aan

17-06-2018, 17.40 uur

Een pretpark in Noord-Holland heeft een nieuwe achtbaan aangekondigd. In Speelpark Oud Valkeveen, gelegen in Gooise Meren, is een groot reclamebord neergezet. "Verwacht in 2019!", staat vermeld bij een afbeelding van twee kinderen in een karretje met een drakenkop. De attractie zou Draken Achtbaan gaan heten.

De aankondiging is opvallend, omdat de eigenaar van het park momenteel overhoop ligt met de gemeente over bouwvergunningen. Hij beweert dat het gemeentebestuur hem bewust tegenwerkt. Vanwege het conflict zijn de burgemeester en wethouders van Gooise Meren tot nader order niet meer welkom in het park.

In Speelpark Oud Valkeveen staat momenteel één rollercoaster, een vijf meter hoge achtbaan voor kinderen.

Meer Speelpark Oud Valkeveen
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be