Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Vuurwerkshow en festivalsfeer tijdens zomeravonden in Toverland

19-06-2018, 14:29 uur | Reacties

Toverland staat op zeven woensdagen in de zomervakantie in het teken van de jaarlijkse Midzomeravonden. Het Limburgse attractiepark belooft "meer entertainment dan ooit". Bovendien start het programma twee uur eerder dan voorheen, namelijk om 17.00 uur. Hoogtepunt van de avonden wordt een grote vuurwerkshow op muziek.

"Elk themagebied krijgt een eigen, passend entertainmentaanbod", vertelt entertainmentmanager Luke Verhoeven. "Toverland is gehuld in een kleurrijke festivalsfeer." Verspreid over het park zijn er onder meer verschillende bands en levende standbeelden te vinden. Ook komen er speciale voorstellingen, waaronder vuurshow Helios bij houten achtbaan Troy.

ZIE OOK: Magisch zwaard Excalibur gearriveerd in Toverland

De nieuwe themagebieden Port Laguna en Avalon, die op zaterdag 7 juli opengaan, worden ook bij het evenement betrokken. In havenstadje Port Laguna maakt onder meer de familie Magistralis haar opwachting. Wie door Avalon struint, kan tovenaar Merlijn tegen het lijf lopen.

De Midzomeravonden vinden plaats op 11, 18 en 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus. Toverland is dan geopend tot 23.00 uur.

ZIE OOK: Foto's: Toverland bouwt gloednieuw entreegebied Port Laguna

Reacties
Bijdrage