Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Chaos en teleurstelling in Disneyland Paris: Marvel-shows geannuleerd

10-06-2018, 20.15 uur | Reacties

Op de allereerste dag van Marvel-festival Summer of Super Heroes heeft Disneyland Paris vele honderden bezoekers teleur moeten stellen. Vanwege technische problemen werd de groots aangekondigde stuntshow Marvel: Super Heroes United tot twee keer toe voortijdig afgebroken.

Alleen de eerste voorstelling om 15.45 uur verliep zoals gepland. De shows van 17.50 uur en 18.55 uur werden halverwege afgekapt. Vervolgens kregen toeschouwers te horen dat ze het theater moesten verlaten. Sommige bezoekers hadden tweeënhalf uur op de show gewacht.

Na het stopzetten van de tweede voorstelling deelden medewerkers handgeschreven kaartjes uit waarmee klagende gasten verzekerd waren van een plaats tijdens de derde show. Dat zorgde voor veel chaos en onbegrip, omdat de rij voor de volgende show op dat moment al bijna vol was.

Bij het stilvallen van de derde en laatste show van de dag klonk in de zaal een luid boegroep. Inmiddels staat er een lange rij voor de klachtenbalie in het Walt Disney Studios Park.

In eerste instantie zou Super Heroes United ook opgevoerd worden om 13.35 uur en 14.40 uur, maar die voorstellingen waren al eerder uit het programma geschrapt. Tijdens de officiële première voor journalisten op zaterdagavond ging er ook het een en ander mis. Verschillende scènewisselingen en speciale effecten werkten niet.

De nieuwe theatershow - vol met technische snufjes - vormt het hoogtepunt van het Marvel-festival. Disneyland Paris maakt al maanden reclame voor het evenement, dat loopt tot en met eind september.Meer Disneyland Paris
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be