Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Video: gigantische vliegende schotel in spektakelshow Disneyland Paris

11-06-2018, 22.05 uur | Reacties

De nieuwe stuntshow Marvel: Super Heroes United in Disneyland Paris zit vol met speciale effecten. Het meest opzienbarende effect bevindt zich echter niet op het podium, maar boven de hoofden van het publiek. Tijdens de voorstelling zweeft er een gigantische vliegende schotel door de theaterzaal.

Het onheilspellende apparaat wordt bestuurd door Nebula, de geadopteerde dochter van slechterik Thanos. De zogeheten Mind Stone Intensifier zorgt ervoor dat de Avengers tegen elkaar willen vechten in plaats van tegen het kwaad.

Uiteindelijk weten Doctor Strange, Captain America, Black Panther, Spider-Man, Black Widow, Iron Man, Thor, Scarlet Witch en de Hulk het apparaat te stoppen. In de show wordt ook gebruikgemaakt van onder meer drones, een vliegende auto, vuurwerk, enorme led-schermen en videoprojecties.

De complexe technieken zorgen voor veel kinderziektes. Tijdens de officiële première op zaterdagavond kwam de Intensifier niet tevoorschijn. Op zondag moesten twee van de drie shows halverwege gestaakt worden vanwege technische problemen. Vanmiddag werd één van de voorstellingen tijdelijk onderbroken.Meer Disneyland Paris
Reacties