Disneyland Paris

Drie nieuwe shows in première in Disneyland Paris

10-06-2018, 08:55 uur | Reacties

In Disneyland Paris zijn drie nieuwe shows in première gegaan. Ter gelegenheid van Marvel-festival Summer of Super Heroes kunnen bezoekers vanaf dit weekend kijken naar drie verschillende voorstellingen met superhelden als Iron Man, Black Widow, Spider-Man, Doctor Strange, Thor en Black Panther. Ook de Guardians of the Galaxy laten zich zien.

In het vernieuwde Studio Theater - waar tot vorig jaar theatervoorstelling CinéMagique te zien was - wordt de komende maanden spektakelshow Marvel: Super Heroes United opgevoerd. Het verhaal gaat over de Avengers, die door toedoen van slechterik Thanos tegen elkaar willen vechten in plaats van tegen het kwaad.


ZIE OOK: Doek valt voor CinéMagique in Disneyland Paris

Men maakt gebruik van videoprojecties, led-schermen, indoor drones, vuurwerk en andere speciale effecten om het Marvel-universum tot leven te brengen. Dankzij een ingenieus systeem kan Iron Man over het podium vliegen. De Hulk verschijnt met behulp van een projectie op rook. In de show worden enkele Avengers eerst kort geïntroduceerd. Daarna volgen verschillende vechtscènes. Acteurs spreken afwisselend Frans en Engels.

Het podium voor The Twilight Zone Tower of Terror huisvest Stark Expo presents: Energy for Tomorrow, waarin de laatste uitvinding van Iron Man voorgesteld wordt. Als Loki daarmee aan de haal wil gaan, grijpen Black Widow, Spider-Man en Thor in. Overigens is Iron Man zelf niet aanwezig: hij spreekt toeschouwers alleen toe via een videoverbinding "vanuit Hong Kong". Er zijn shows in het Frans en in het Engels.

Op een nieuw podium naast het Studio Theater vindt de tweetalige Guardians of the Galaxy Awesome Dance-Off plaats. Filmhelden Star-Lord en Gamora halen mensen uit het publiek om mee te dansen op muziek uit de jaren zeventig en tachtig, bekend uit de populaire Guardians of the Galaxy-films.

Kinderen krijgen de kans om zich te laten schminken als een superheld. Verder kunnen bezoekers Captain America ontmoeten. Ook het horeca-aanbod in het park is aangepast vanwege het festival. Marvel Summer of Super Heroes loopt tot en met zondag 30 september.

ZIE OOK: Speciale Marvel-snacks in Disneyland Paris tijdens Summer of Super Heroes

Reacties