Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Liseberg

Zweeds pretpark stuurt zangeres in bh weg: 'Te bloot'

08-06-2018, 21.32 uur

Een pretpark in Zweden heeft een 16-jarige zangeres weggestuurd omdat ze "te bloot" zou zijn. Agnes Arrhult gaf afgelopen zondag een optreden in het Zweedse attractiepark Liseberg, gekleed in een spijkerbroek en een rode bh.

Na afloop besloot ze het park in te gaan om een suikerspin te eten en handtekeningen uit te delen. Vervolgens kwamen er twee bewakers achter de tiener aan. Die vroegen haar om meer kleding aan te trekken. Toen ze dat weigerde, werd ze naar buiten geëscorteerd.

Na afloop deed Arrhult haar beklag op Instagram. "Vinden jullie wat ik hier draag provocerend of naakt?", schreef ze bij een foto van de outfit. "De mensen van Liseberg blijkbaar wel. Ik kan nergens heen gaan zonder gezien te worden als een object."

Geen onderscheid
Volgens een woordvoerster van het pretpark worden alle bezoekers verplicht om bovenkleding te dragen vanwege de hygiëne. "Die regel hanteren we al erg lang. We maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen."

Meer Liseberg
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be